Pretraži

Novi član porodice: Anja Bla podelila važan korak na koji se odlučila, u domu Bake Praseta i influenserke više ništa neće biti isto (FOTO)

Influence
0
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Jedna od najpopularnijih mlađih influenserki Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, podelila je sa svojim pratiocima na mrežama do koje promene će doći u njenom domu.

Anja Bla i njen dečko, popularni jutjuber Baka Prase, godinu i po dana uživaju u zajedničkom životu koji su otpočeli posle 3 godine veze. Oni su neko vreme boravili u jednom prestižnom beogradskom naselju, a pred Novu godinu su za sebe pronašli luksuzni stan vredan 2 miliona evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Oni su se tamo skućili, a važan član njihovog domaćinstva postala je i Anjina mačka. Poznato je da je influenserka velika ljubiteljka ovih životinja, te je ona svom mačoru Tediju napravila čak i Instagram profil na koji neretko kači šaljive objave u kojima opisuje kakvi su ona i Baka kao vlasnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEDDY 🧸🐾 (@tediblaa)

S obzirom na to koliko je slaba na mačke, mnogi se nisu iznenadili kada je Anja pre nekoliko dana otkrila da je kod zgrade pronašla napušteno mače.

Ona ga je odvela u njihov stan i nahranila, a iako je u početku bila zabrinuta kako će njen mačor, koji je u tom trenutku bio kod njene mame, reagovati na nepoznatu životinju, influenserka je rešila da zadrži novu macu.

Influenserka je najpre snimila crno mače, a potom otkrila da se radi o još jednom mačoru. „Dečak je“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja je potom otkrila koje je sve korake preduzela i šta je saznala o mačoru, a potom zamolila pratioce za pomoć oko jedne odluke. „Ima oko mesec i po dana, vodila sam ga veterinaru. Kako da ga nazovem?“, pitala ih je ona za mišljenje.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ono što Anja nije podelila jeste reakcija njenog dečka Bake Praseta na novog člana porodice. Iako se u početku protivio kupovini Tedija, on je sa vremenom zavoleo mačora, te influenserka neretko kači momente kako se jutjuber igra sa ljubimcem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence