Pretraži

Još četiri izvođača iz IDJShow-a se pohvalilo verifikacijom na Instagramu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJ

U pitanju su Ermina Hajdarević, Anđela Vranić Lores, Stefan Shy i Džordži, koji su stekli veliku popularnost na mrežama tokom učešća u našem takmičenju.



Tako, Ermina u ovom trenutku na Instagramu ima skoro 8.400 pratioca, dok njene objave imaju po nekoliko hiljada lajkova i pregleda. 

Screenshot: Instagram/minaballeriinaa

Screenshot: Instagram/minaballeriinaa

 

Mlada pevačica je tokom IDJShow-a dobila i pesmu "Bebi ja to ne bi" koja je ubrzo nakon objavljivanja postala pravi hit i jedna je od prvih koja je dostigla milion regleda. Sada, nakon mesec dana numera broji milion i osamsto hiljada pregleda, a pohvale ispod spota na Jutjubu i dalje se nižu.

Učesnica koja se takođe može pohvaliti plavim štklićem pored svog imena na Instagramu je i Lores, koju na ovoj mreži prati čak 30.000 ljudi.

Screenshot: Instagram/lorreess

Screenshot: Instagram/lorreess

 

Pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a veliku pažnju privukla je svojim odevnim kombinacjama, šminkom i generalno autentičnim izgledom tokom takmičenja.

Njena pesma "Bye bye", na kojoj je radila zajedno sa svojim mentorom Reljom Popovićem i nejgovim timom naišla je na odličnu reakciju publike i ima milion pregleda za mesec dana.

Treći kandidat koji od juče ima verifikovan nalog na Instagramu je Stefan Shy, a njegov profil sada prati nešto više od 14.000 ljudi.

Screenshot: Instagram/stefanshy

Screenshot: Instagram/stefanshy

 

Stefan je publiku osvojio svojom emocijom i nestvarnom bojom glasa, te ne čudi da je njegova pesma "Emocije" dobila pregršt pohvala, a trenutno broji 784.000 pregleda na Jutjubu.

Samo najuticajniji profili na Instagramu imaju verifikaciju, a jedan od njih je i Đorđe Ćulafić Džordži, sa skoro 15.000 pratioca na ovoj mreži.

Screenshot: Instagram/dzordziiiiiii

Screenshot: Instagram/dzordziiiiiii

 

Njegove objave ispraćene su velikim brojem lajkova, a ne izostaju ni komentari ispod njegovih slika.

Mladi izvođač vredno radi na građenju svoje karijere, pa verujemo da mu sledi sjajna karijera sa velikim brojem hitova, a ono što je za sada izvesno je da jedan već ima, jer je njegova pesma "Loš sam ti ja" na kojoj je radio zajendo sa timom Teodore Džehverović preslušana je 800.000 puta na platformi Jutjub.

Podsećamo, pre njih su prethodno verifikacije dobili Mahrina, Amna Alajbegović i Emel Franca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz