Pretraži

Pomirenje na pomolu?! Mahrina i Henny nikada prisniji, zajednički snimak iz bazena pokrenuo lavinu spekulacija (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Mahrina i pevač i jedna od osnivača Generacije Zed, Henny našli su se u zajedničkom društvu na jednom rođendanu, a njihovi zajednički snimci napravili su pravu buru na društvenim mrežama.

Mahrina i Henny su pre nekoliko godina bili su jedan od skladnijih mlađih parova još na samom početku njihovih karijere, a publika ih je obožavala naročito na TikToku na kom su neretko delili zajedničke klipove.

View this post on Instagram

 

A post shared by HENNY (@hennypijem)

Međutim ovaj par je odlučio da prekine svoju vezu i da svako nastavi svojim putem i posveti se karijeri. Zbog prirode muzičkog posla Mahrina i Henny su se neretko sretali na događajima, te su više puta isticali kako su ostali u dobrim odnosima.

Nekadašnji par se sinoć našao na rođendanu zajedničke prijateljice, pa se u par snimaka moglo videti da su i dalje u dobrim odnosima. Međutim jedan snimak na kom su Mahrina i Henny naročito bliski probudio je radoznalost fanova i pokreno lavinu spekulacija.

Naime, oni su se u toku proslave našli u bazenu sa još nekoliko prijatelja, ali su Henny i Mahrina bili prisniji od drugih što se moglo primetiti na Instagram storijima. Popularni izvođač je u jednom trenutku prišao bivšoj devojci sa leđa, obgrlio je i gurnuo pod vodu što su svi pozdravili smehom i navijanjem.

Da li je pomirenje na pomolu ili je ovo ipak samo bilo prijateljsko druženje ostaje nam da vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News