Pretraži

„Moraću da otkažem nastupe“: Desingerica najnovijom odlukom zabrinuo fanove, pa otkrio detalje svog zdravstvenog stanja (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni izvođač Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, objavio je na svom Instagram profilu vesti koje su zabrinule i razočarale njegove mnogobrojne fanove.

Osim svojim unikatnim nastupima Desingerica veliku pažnju privlači svojim ponašanjem, izjavama, kao i objavama na društvenim mrežama.

Zbog svog jedinstvenog izgleda i autentičnih nastupa on je postao jedan od miljenika na našoj sceni, pa je svaki njegov nastup ispraćen mnogobrojnom publikom koja u glas peva njegove pesme.

I upravo jer smo navikli da Desingericu viđamo sa puno energije i u raspoloženju za dobru žurku, njegova poslednja objava na Instagramu je zabrinula njegove mnogobrojne fanove.

„Zbog lošeg zdravstvenog stanja moraću da otkažem nastupe do sledeće nedelje. Pomerićemo ih za druge datume. Hvala, mjau“, napisao je izvođač u svom šaljivom stilu, ali je njegova objava ipak naišla na zabrinutost kod njegovih pratilaca.

Foto: Instagram printscreen/dragomirdespic_design

Podsetimo se, premda Desingerica privlači veliku pažnju svakim svojim pojavljivanjem, nedavno je na društvenim mrežama „izdominirao“, snimak popularnog izvođača iz mlađih dana.

Naime, na Tiktoku se može naći Desingeričin snimak iz srednje škole, a tom prilikom smo mogli da vidimo popularnog izvođača kako glumi sa drugarima. Iako je snimljeno 2009. godine video je sada isplivao na mrežama i oduševio njegove fanove.

Video je stekao veliku popularnost, a pogledali su ga milioni radoznalih korisnika ove društvene mreže koji su ispod videa ostavili veliki broj komentara.

“Brda talentovan lik“, “On je hit“, “Oduvek je bio smešan“, bili su samo neki od komentara ispod Tiktok videa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz