Pretraži

„Je l’ to ona osoba sa Instagrama?“: Ana Lazarević otkrila drugu stranu influenserskog posla, pa pokazala sebe u neočekivanom izdanju (FOTO)

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Ana Lazarević podelila je sa svojim pratiocima delić realnog života jednog influensera.

Iako se na društvenim mrežama često čini da influenseri vode život iz snova, te da se njihove obaveze sastoje od odlaska na događaje brendova, luksuzna putovanja i isprobavanje raznih proizvoda, oni često vole da istaknu da je život iza kamere potpuno drugačiji.

Beskrajni sati snimanja, dovikivanje ljudi na ulici, neprijatne situacija, uništavanje imovine su samo neki detalji o kojima su oni govorili na svojim društvenim mrežama.

Sada je Ana Lazarević odlučila da otkrije kako ona izgleda na kraju svog radnog dana i pokaže kako nije sve blistavo i sjajno kako se čini njenim pratiocima.

Nakon dana ispunjenog obavezama, ona se uslikala nakon što je konačno stigla kući, te se i našalila na svoj račun.

„Moja faca posle današnjeg dana, je l’ to ona osoba sa Instagrama?“, napisala je Ana.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Ipak, da ovaj posao ima i svoje prednosti, pokazala je mlada infleunserka nedavno kada je podelila deo svog garderobera. Naime, ona se pohvalila novom torbicom koju je dodala svojoj kolekciji, a radi se o popularnom modelu brenda „Jacquemus“ čija cena iznosi 700 dolara, dok se pored nje našla torbica brenda „YSL“, čija se cena kreće do neverovatnih 2.500 dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence