Pretraži

„Odvratno je, nisam mogao da verujem da će to biti u mojoj pesmi“: Vojaž priznao šta misli o kontroverznim stihovima svog velikog hita

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Reper Mihajlo Veruović Vojaž broji sitno do objavljivanja svog novog albuma koji publika s nestrpljenjem iščekuje.

Karijera, ali i privatni život mladog repera Mihajla Veruovića Vojaža, pod budnim su okom javnosti, a osim veze sa devojkom Tamarom Kujačić, sa kojom već duže vreme uživa u ljubavi, fanovi pomno prate i dešavanja vezana za nove pesme, koje s nestrpljenjem iščekuju.

Vojaž je pre nekoliko dana fanovima najavio da će njegov novi, dugoočekivani album uskoro ugledati svetlost dana i tom prilikom se zahvalio svim saradnicima, tvrdeći da će publici predstaviti mnogo „novog zvuka“.

Ipak, iako su sve njegove pesme do sada brzinom svetlosti osvajale publiku i pozicionirale se na trending liste širom regiona, Vojaž je jednom prilikom istakao da se među njegovim brojnim hitovima našao jedan na koji nije bio baš „najponosniji“.

Naime, numera „Gad“ koju je snimio zajedno sa Nucci-jem, a koja je postala ogroman hit, ima veoma provokativan tekst, a Vojaž nije krio da se zbog određenih stihova pomalo i stidi.

– Ima jedan tekst kojeg se stidim. Pre nego što kažem, moram da napomenem da taj deo nisam ja pisao. Znači, nije izašlo iz moje olovke, ali se nalazi u mojoj pesmi – rekao je on jednom prilikom i precizirao na koji deo pesme tačno misli:

– U numeri „Gad“ postoji deo gde Nucci kaže „Tako slatku ja odvedem je na stranu, da joj kažem jednu tajnu malu, nekad desi se da j***m dve u danu, jednu u Bg-u, ali drugu u Luganu“ – ispričao je Voyage, a potom otkrio i ko je osmislio ove kontroverzne stihove:

  • Znači mi smo sedeli u studiju i kada pravimo pesme mi fristajlujemo. U tom trenutku bilo je 2 ujutru, mi smo bili u studiju šlogirani, vratili smo se sa zimske turneje i slušam ja Nucci-ja kad kaže tu liniju, ali svi su se složili da je kidanje. Mnogo je odvratno i sigurno će ljudi da zapamte. Krstio sam se kada sam čuo, nisam mogao da verujem da će to biti u mojoj pesmi, ali kako su se svi složili tako je ostalo – naveo je Mihajlo.

Zbog te linije on je, kako ističe, osmislio ženski deo u pesmi, koji je, prema njegovim rečima, emotivniji.

– Osmislio sam kontrast, to je deo u refrenu koji bio ublažio taj prostakluk – zaključio je Veruović jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Nedavno je i njegova mama, Žana Veruović, gostovala u podkastu „Poster“, a tom prilikom je između ostalog prokomentarisala i eksplicitne tekstove sinovljevih numera, pa otkrila da li postoji pesma koju je reper izbacio, a da njoj nije „legla“.

– Sve mi se dopada. Ali znate šta, ima jedna koja je malo previše nečega, ja uvek kažem. Ali u stvari kad razmislim malo bolje, pa to i nije previše nečega, to je mikro sredina koja određuje stanje u našem društvu. Pa on peva o tome, on priča o tome. Sad smo kao mnogo iznenađeni i kulturni, mi smo svi akademici, ne znamo šta su k*rve, pare, droga, ne razumem. Deo društva, ne znam šta je to za čuđenje – istakla je ona žustro.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz