Pretraži

„Telo je rešilo da više ne može“: Dušan Petrović pokazao kako se nosi sa brojnim obavezama, pa otkrio jedan detalj iz svog života (FOTO)

Influence
0
Photo: M.M./ATAImages

Popularni fotograf Dušan Petrović podelio je sa svojim pratiocima kako reaguje na brojne obaveze koje su ga sustigle.

Dušan se već godinama bavi fotografijom i sarađivao je sa nekim od najvećih imena sa javne scene, a pored toga on je svoju platformu na društvenim mrežama proširio tako da je danas i jedan od uticajnijih influensera.

Poznato je da je Dušan u vezi sa hrvatskom influenserkom Emom Luketin, a par ne staje kada je reč o poslu i obavezama koje su svakodnevne. Oni su neretko na putu, sarađujući sa poznatim domaćim, ali i stranim brendovima, te se saradnje sa poznatim fotografom zakazuju mesecima unapred.

Ipak, da se ne nosi toliko lako sa konstantnim putovanjima i neprestanim angažmanima, Dušan je otkrio u najnovijoj objavi, te otkrio svoji pratiocima kako se nosi sa svim obavezama.

„Pozdrav od osobe koja je spavala skoro 20 sati! Juče u 2 sam rešio da otkažem dan, bacio se u krevet i evo probudio se malopre. Telo je rešilo da više nije moglo“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/dusannpetrovic

Podsetimo, nedavno se Dušan prisetio svojih početaka i ranih 20tih godina, te pokazao koliko su godine uticale na njega i šta se to promenilo u njegovom životu, ističući da je ono što je ostalo isto – njegova ljubav prema putovanjima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence