Pretraži

Njegovo ime nosi posebnu poruku: Sofija Vergara pokazala sa kim uživa u slobodnom vremenu nakon razvoda (FOTO)

News
0
sofija vergara
Foto:Printscreen/Instagram:sofiavergara

Glumica Sofija Vergara se pohvalila na Instagramu svojim novim ljubimcem, a ime koje mu je dala nosi poruku za koju se ona oduvek zalagala – Ljubav.

Sofija uživa u novom poglavlju svog života nakon razvoda od Džoa Manganijela, a počela je da radi na svom brendu lepote i modnim saradnjama.

Ona je nedavno prošla kroz razvod koji joj nije baš tako lako pao, ali po svemu sudeći glumica se trudi da ostane pozitivna i da nastavi sa svojim životom, te je odlučila da sebi pronađe društvo u vidu „krznenog prijatelja“, pa je sebi nabavila ljubimca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Kolumbijska ikona sa zadovoljstvom je predstavila svog novog krznenog prijatelja Amore svojim fanovima i pratiocima, pokazujući najslađe fotografije njene crno-bele čivave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Preslatko štene je takođe bilo sjajno društvo Sofiji nakon operacije kolena. Tokom svog poslednjeg intervjua za People, glumica se prvi put pojavila sa Amore koji je tada nosio crnu leptir mašnu.

Sofija je na svom Instagram profilu podelila i fotografije sa psom kada je imala operaciju kolena, te je tom prilikom želela da prikaže svima kako ima ko da joj pruži pažnju dok je u fazi oporavka.

Glumica je poznata po tome što voli pse, jer je takođe delila čivavu po imenu Bubbles sa svojim bivšim. Međutim, čini se da je Manganijelo dobio potpuno starateljstvo nad psom, što je i bilo očekivano budući da je javnost već bila upoznata sa tim da Džo ne bi mogao da se rastane od svog ljubimca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

„Džo je rekao da je Sofija bila velikodušna što mu je dopustila da zadrži Bubbles nakon njihovog raskida“, rekao je izvor blizak glumcu za DailyMail u avgustu 2023. godine.

„Ni jedno od njih dvoje nije ogorčeno niti traži osvetu, a Sofija voli Bubbles i želi da ona bude srećna, što je upravo razlog zašto dopušta Džou da ima starateljstvo“, rekao je izvor.

„Sofija ima najveće srce i nikada ne bi učinila ništa da namerno povredi njega ili Bubbles“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News