Pretraži

Glumica optužena za prevaru, vodila rat oko starateljstva, pa progovorila o paklu kroz koji je prošla: „To su bili najgori dani u mom životu“

Showbiz
0
Credit: Lumeimages.com / Sipa Press / Profimedia

Poznata glumica nakon što je otužena za prevaru vodila je rat oko starateljstva, a sada je priznala kako je podnela sve što joj se dešavalo.

Pre nešto manje od godinu dana javnost je šokirala vest da je pevač Džo Džonas podneo zahtev za razvod od poznate glumice Sofi Tarner, nakon čega je krenula njihova borba oko starateljstva nad dve devojčice koje su dobili u braku.

Ovaj razvod pretovorio se u pravi rat o kome su pisali mediji šiorm sveta, a razlozima za kraj braka se dugo spekulisalo, a sada je dvadesetsedmogodišnja glumica po ptvi put otvoreno govoirla o razlozima za krah braka.

Ona je prvo istakla koliko teško joj je pala borba za decu, i koliki joj je izazov bio da se izbori za sebe.

„To su bili najgori dani u mom životu. Nekoliko dana nisam znala da li ću uspeti. Nazvala bih svog advokata i rekla mu: „Ne mogu to da uradim. Jednostavno ne mogu. Nikada nisam bila dovoljno jaka da se zauzmem za sebe. A onda, konačno, nakon dve nedelje koliko sam bila u kolotečini, advokatica me je podsetila da se borim za svoju decu. Jednom kada mi neko kaže „uradi to za svoju decu“, ja to i radim. Ne bih zbog sebe, ali naći ću snage za njih“, objasnila je ona.

Inače, u momentu kada je Džon podneo zahtev za razvod ona je bila na snimanju serije u Velikoj Britaniji, a o razvodu su je obavestili mediji i to tek četiri dana kasnije.

Credit: MPI99 / Capital pictures / Profimedia

„Imala sam ugovor da budem na setu još dve nedelje pa nisam mogla da odem. Deca su mi bila u Sjedinjenim Državama i nisam mogla do njih jer sam morala da završim snimanje, i onda su svi ti članci počeli da se objavljuju“, navela je glumica.

Ianče, o razlozima koji su doveli do ovakvog ishoda se dugo spekulisalo. Naime, u tom trenutku su se pojavili mnogobrojni tračevi, a možda najpopularniji je bio da je poznata glumica varala muzičara i da je razlog za razvod bio snimak koji je poslužio kao dokaz.

„Bolelo jer se stvarno potpuno mučim nad svakim potezom koji napravim kao majka – krivica jedne majke je realna. Stalno sam morala da govorim: „Ništa od ovoga nije istina. Ti si dobra mama i nikad nisi bila neko ko luduje po žurkama. Nepojmljiva je količina ljudi koji će samo izmisliti sra*a i pričati o tome na osnovu slika“, dodala je i poručila: „Slika može da kaže 1.000 reči, ali to nije moja priča. Osećala sam se kao da gledam film svog života za koji nisam napisala scenario, niti sam producentkinja niti glumica toga, bilo je šokantno. Još sam u šoku“, bila je iskrena glumica.

Na samom karju postignut je i sporazum o starateljstvu nad decom tako što devojčice dve nedelje provode sa jednim roditeljom, a dve sa drugim.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz