Pretraži

PROŠETAO CRVENIM TEPIHOM: Evo kako je Voyage izgledao na premijeri serije „U klinču“ (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Mladi reper početkom godine prihvatio je prvi glumački angažman i tada se pohvalio fanovima da dobio glavnu ulogu u tinejdžerskoj seriji, te da tumači lik boksera Aljoše.



U ovom ostvarenju, pored Voyage-a, igraju i brojni velikani glumačke scene, među kojima su Nikola Kojo i Branka Katić, a, kako je najavljeno, krajem avgusta publika će imati prilike da na malim ekranima isprati njihov rad.

Deo ekipe, sa njima i Veruović, posetili su Sarajevo Film Festival, gde su premijerno predstavili nadolazeću seriju i publici pustili pojedine isečke iz serije.

Najveću pažnju na crvenom tepihu izazvala je upravo naša muzička zvezda, koji se za ovu priliku pokjavio u elegantnoj crnoj kombinaciji, pantalonama i košulji, a izgled je upotpunio lakovanim cipelama i kišem.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

Zbog svog zavodljivog izgleda gotovo sva pažnja prisutnih, pogotovu pripadnica mlađih generacija, bila je uprta na Veruovića. Da mu je to itekako imponovalo dokazuju i njegove objave na društvenim mrežama.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

  • Trenuci sa crvenog tepiha.  Sarajevo, hvala do neba na prelepim reakcijama i prepunoj sali. Uskoro premijera i u Beogradu – najavio je on na Instagramu i tako obradovao svoje brojne fanove.

Podsećamo, serija se kroz 30 epizoda bavi temom odrastanja i trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iz srednjoškolskog perioda života postaju studenti, zaposleni ljudi, kad počinju da ostvaruju ili se razočaravaju u svoje ambicije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz