Pretraži

GODINU ZAVRŠAVA SA NAJVEĆIM HITOM: Breskvica obradovala fanove pesmom „Loš“ (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Breskvica važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a ove godine može da se pohvali velikim uspehom kada je njena karijera u pitanju.



Tako, u 2022. ona je izbacila nekoliko novih hitova, a poslednji u nizu je duet "Sava i Dunav" koji je snimila sa popularnim izvođačem Henny-jem. Numera je za kratko vreme osvojila publiku, posebno jer se dosta razlikuje od njihovih dosadašnjih projekata.

Međutim, ona je za kraj godine pripremila još jedno iznenađenje za fanove, te je sada objavila i pesmu "Loš" koju je dugo najavljivala i čiji je tizer i pre objavljivanja postao viralan na mrežama.

Numera je za samo 24 sata od objavljivanja prikupila gotovo 900.000 pregleda na Jutjubu i već se nalazi na drugom mestu u trendingu.

– Koliko se Breskvica razlikuje od ostatka estrade, baš posebna devojka. Ovo je definitivno bila njena godina,sve hit za hitom, treba da bude primer drugim devojkama. Koliko je posebna. Godinu završavaš sa najvećim hitom – samo su neki od komentara oduševljenih fanova.



 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz