Pretraži

„Napravio sam najveću grešku u životu“: Vuk Mob otkrio sve o odnosu sa bivšom verenicom, pa progovorio o najtežem životnom periodu

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Photo: Instagram/iamvukmob

Poznati reper Vuk Mob progovorio je o odnosu sa bivšom verenicom, pa priznao koja je najveća greška koju je ikada napravio.

Javnosti je poznato da je Vuk Mob pre nekoliko godina uživao u ljubavi sa Oljom Konatar iz koje se rodila njihova ćerka, a par je neko vreme bio i veren. Nakon razlaza, njihov odnos je bio turbulentan, a sada je reper iskreno progovorio o njihovoj ljubavi, ali i raskidu.

Vuk je naime je gostovao u podksatu „Bunker“, kod Lune Đogani i tom prilikom pričao je o svom poslovnom, ali i privatnom životu, pa se dotakao svoje veze sa Oljom, koja je svoju stranu priče iznela pre samo nekoliko nedelja u Luninoj emisiji.

Sada je Vuk priznao da li i dalje voli bivšu verenicu i na koji način, na šta je on iskreno odgovorio:

„Volim je u svakom mogućem smislu“, otkrio je on, pa dodao:

„Ja je zaljubljeno volim, u svakom mogućem smislu. Kad nekog voliš, voliš ga. Ne kao majku mog deteta nego je volim. Volim je, umro bih za nju, glavu bih izgubio za nju. U tom smislu je volim. Ubio bih za nju.“

S obzirom na to da je bio veoma iskren sa ovim odgovorom, Luna ga je upitala za razlog njihovog rastanka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

„Tu je bilo mnogo faktora. Dobili smo dete, to je bio onako veliki emotivni bum. Baš u tom periodu sam ja saznao da mi je otac bolestan. Nikad pre toga nisam doživeo da izgubim nekoga koga volim“, dodao je on, pa priznao da nije znao kako da se nosi sa tim.

„Kad mi se to desilo sve mi je puklo i u nekim momentima možda nije ona mene razumela, u nekim možda nisam ja nju. Došlo je do toga da ja nisam mogao sebe da gledam, a kamoli nju. Bežao sam u neku izmišljenu realnost svoju gde ne postoji niko. Ja sam mislio da je sve što se dešava oko mene simulacija“, otkrio je on, pa dodao da je utehu pokušavao da pronađe u alkoholu.

„Tu sam ja napravio nekoliko grešaka što se tiče nje, ona je napravila nekoliko grešaka, ali eto ja sam bio taj koji je nekako uticao na to da se mi razdvojimo. Iz ove perspektive, verovatno sam napravio najveću grešku koju sam mogao u životu. Da li jesam ili nisam, vreme će pokazati, ali iz ove tačke iz koje gledam, verovatno da jesam“, rekao je Vuk, pa istakao kako bi verovatno stvari izgledale da nije to uradio.

„Jer da nisam, verovatno bi mi sad bili svi zajedno kući, imali jednu porodicu, ja ne bih uveče sam sedeo kući i gledao TV, nego bih se igrao sa detetom i možda bi već imala i brata“, naveo je on dirnuvši Lunu ovom pričom.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz