Pretraži

Prošetala trudnički stomak crvenim tepihom: Nina Seničar na prestižnom holivudskom događaju po prvi put od objave lepih vesti (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Glumica Nina Seničar pojavila se sinoć na crvenom tepihu po prvi put nakon najlepših vesti koje je podelila sa svojim fanovima.

Poznata srpska glumica već godinama živi u Americi sa suprugom, glumcem Džejem Elisom, te se ovaj popularni par sinoć našao na afterpartiju posle dodele Oskara, koju tradicionalno organizuje magazin „Vanity Fair“.

Pre samo nedelju dana, lepa glumica je sve obradovala vestima da ona i njen suprug očekuju svoje drugo dete. Podsetimo, Nina i Džej su bili u vezi dugi niz godina, a njihovo prvo dete, ćerkica, je stigla na svet 2019. godine. Međutim, par je sudbonosno „da“ izgovorio tek 2022. godine na romantičnoj ceremoniji u Italiji.

Nina je vest o drugoj trudnoći podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uz reči „I tek tako… Beba broj dva stiže“, a sada je glumica na crvenom tepihu po prvi put pokazala trudnički stomak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Ona se pojavila u crnoj plišanoj haljini brenda MACH&MACH koja se spuštala do poda. Gornji deo haljine u stilu korseta je istakao glumičin trudnički stomak, a potom se elegatno spuštao u sirena kroj.

Nina je ovu plišanu kreaciju upotpunila zatvorenim sandalama i torbom zanimljivog oblika i ukašenu kristalima, dok je na sebi ponela i skupocene komade nakita juvelirske kuće David Yurman – kratku ogrlicu, narukvicu, luksuzni prsten i efektne alke.

Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz