Pretraži

Otkriveni novi detalji o oporavku Kejt Midlton: Evo kako se princeza od Velsa oseća nakon operacije

Showbiz
1
Kejt Midlton
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton je jedna od najpularnijih članova britanske kraljevske porodice. Ona ima veliki broj fanova koji pomno prate svaki njen korak, pa je sve iznenadila vest da je princeza nedavno operisana.

Ona je, kako navodi Kensingtonska palata, primljena na londonsku polikliniku zbog planirane operacije abdomena.

– Njeno kraljevsko visočanstvo princeza od Velsa primljena je juče u londonsku kliniku zbog planirane operacije abdomena. Operacija je bila uspešna i očekuje se da će ostati u bolnici 10 do 14 dana, pre nego što se vrati kući i nastavi sa oporavkom. Na osnovu trenutnih saveta lekara malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti pre Uskrsa – bilo je zvanično obaveštenje koje su objavili malo nakon operacije, a  izvori bliski dvoru prenose kako se stavri odvijaju, deset dana kasnije.

 

Nekoliko dana kasnije, jedan insajder blizak britanskoj kraljevskoj porodici prokomentarisao je ovu situaciju.

– Zvuči ozbiljno imajući u vidu vreme koje je potrebno za oporavak. Ali ona je u dobrim rukama i imaće mnogo nege i podrške kod kuće, ona je mlada žena u formi. Siguran sam da će se oporaviti – rekao je on ekskluzivno za People.

Ono što su naveli iz palate jeste da se ne radi o kanceru, a ovo je prokomentarisao i jedan bivši pacijent londonske klinike koji je takođe imao operaciju abdomena, u julu prošle godine. Naglasio je da princeza od Velsa tamo ima izuzetno dobru negu.

– Fizioterapeuti su neverovatni, pomažu vam da se oporavite i ponovno stanete na noge. Nakon operacije abdomena potrebno je mnogo strpljenja, a to je u početku pomalo zastrašujuće.

Zbog Kejtinih zdravstvenih problema njih dvoje su odložili planiranu posetu Rimu i prekomorskoj vojnoj. Pored ovoga, Vilijam je uzeo pauzu od svih svojih obaveza kako bi mogao da bude uz porodicu.

Princ Vilijam Kejt Midlton
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

– Razumno je uzeti pauzu – dodao je izvor blizak dvoru i poručio:

– To je sjajan primer za nas ostale, jer vam se često govori da se vratimo na posao što pre moguće, što može da bude štetno. Dobro je za sve nas da posmatramo kako je uzela pauzu, oporavila se kako treba i onda se vratila. Svi možemo da naučimo iz toga.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz