Pretraži

„PLAČEM SVAKE NOĆI“ : Marijana Mićić emotivnim priznanjem rastužila sve, otkrila dirljive detalje iz života za koje niko nije znao

Showbiz
0
marijana mićić
Foto: Instagram printscreen/micicmarijana

Poznata glumica Marijana Mićić progovorila je o najbolnijim životnim trenucima, priznavši da joj jedna stvar i dalje slama srce, zbog čega je svake noći u suzama.

Marija Mićič i njen suprug Miloš žive u srećnom braku iz kog imaju dve ćerke – u decembru 2021. godine su dobili prvu ćerku, a ove godine poželeli su dobrodošlicu i svojoj drugoj naslednici.

Iako ne kriju da uživaju u roditeljstvu i porodičnom životu., Marijana je rešila da u jednom intervjuu otvoreno progovori i o bolnim trenucima iz života za koje je do sada malo ko znao.

Naime, glumica je istakla kako joj često slama srce to što ne može majku da pita za savet u vezi odgajanja dece, te što njene naslednice nisu uspele da upoznaju bake – ni njenu ni Miloševu mamu.

Foto: Instagram printscreen/micicmarijana

– Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame. Mislim da je to hendikep prvo za našu decu, zato što sam ja odrasla sa obe bake, divne su figure bile u mom životu – počela je priču voditeljka pa dodala:

– To mi je tako jedna tuga, tu nažalost ne možeš ništa da uradiš. Ne postoji veče kad ja nisam legla sa Anom ili sad sa obe, a da nisam zaplakala. To ne zna niko, čak ni Miloš moj ne zna da ja zaplačem svaku noć. Koliko god ja ovako ne pričam o tome, to niko ne zna, ali sad će verovatno saznati da ja svako veče plačem – rekla je Marijana za podkast „Jednostavno roditelj“, pa nastavila:

– I znaš kada te neko pita kada to prođe, kada se završi. Nikada. Znaš koliko sad patim što na primer da je pitam: „A kako sam ja, kad sam imala…? “ Dok ti je mama tu i nemaš decu ne pitaš, što bi to pitao. Toliko pitanja sad imam, ali nemam koga da pitam – zaključila je ona.

Inače, Marijana Mićić i njen partner nisu u braku, a ona je nedavno navela da se oseća „kao da jeste, samo nema papir da to dokaže“, pa se našalila i kao razlog zašto se ne venčaju navela njegovo prezime.

  • Glupo mi je da promenim prezime zato što mi je glupo da budem Marijana Marijanović. Miloš se preziva Marijanović – sa osmehom je rekla glumica u emisiji „Praktična žena“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz