Pretraži

DA LI ĆE KONAČNO UPOZNATI SVOJU ŽENSKU SIMPATIJU? Slavna manekenka otvorila profil na dejting aplikaciji, pa se požalila fanovima na jednu stvar

Showbiz
0
Photo: Instagram/emrata

Međutim, manekenka je u svom podkastu "High Low" izjavila kako uživa u solo životu, a u najnovijoj je epizodi otkrila da prvi put ima profil na dejting aplikaciji.



Popila sam čašu vina i rekla sam ‘je*i ga‘. Osećala sam se prkosno jer mi je puno ljudi reklo da to ne treba da uradim – ispričala je Emili i požalila se na nedostatak raznolikosti među korisnicima spomenute aplikacije.

– Tu postoji vrlo specifičan tip muškarac i vrlo specifičan tip žena, tako da mislim da neću upoznati svoju žensku simpatiju –  rekla je Ratajkovski, koja se izjašnjava kao biseksualka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Inače, Emili se upustila u svet onlajn dejtinga nedugo nakon što je viđena na dejtu s komičarom Pitom Dejvidsonom. Manekenka i bivši dečko Kim Kardašijan odlično su se zabavljali na utakmici New York Knicksa u Medison Skver Gardenu, a izvor je za US Weekly potvrdio da su u kontaktu već nekoliko meseci i da se jedno drugome jako sviđaju, iako su još uvek u vrlo ranoj fazi.

Iako se poznaju već godinama, navodno su se naglo zbližili nakon što je Pit poslao poruku Emili i izrazio želju da se sastanu i popričaju, piše ENews. Od tada su izašli na nekoliko sastanaka, a zajedno su proslavili i Pitov rođendan 16. novembra. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz