Pretraži

OTKRIVEN UZROK SMRTI SLAVNOG GLUMCA: Nalazi pokazali od čega je preminuo Metju Peri

News
0
metju peri
Foto: RHEA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati glumac Metju Peri nas je iznenada napustio u 54. godini života, a sada je otkriven i uzrok smrti.

Portparol iz Los Anđelesa je saopštio da je Medicinsko odeljenje okruga Los Anđelesa (DME) utvrdilo da je uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Metjua Lengforda Perija nastupila kao akutna posledica ketamina.

„Faktori koji doprinose smrti gospodina Perija uključuju utapanje, bolest koronarnih arterija i efekte buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida). Način smrti je nesrećan slučaj.“

Podsetimo, Peri je pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu 28. oktobra, a njegova smrt zapanjila je svet šoubiznisa.

Poznato je da se Peri tokom svoje mladosti i dugogodišnje karijere borio sa zavišnoću od opijata i alkohola, o čemu je više puta i otvoreno govorio. Upravo iz ovih razloga, njegova porodica, prijatelji, kao i javnost se pitaju da li je te kobne noći poznati glumac konzumirao išta od nedozvoljenih supstanci.Testovi su pokazali da u trenutku smrti Metju u svom telu nije imao ni fentanil ni met zbog čega je kao razlog smrti isključeno predoziranje ovim stupancama, prenosi TMZ.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News