Pretraži

BILO JE SVEGA: Muž Britni Spirs se oglasio nakon oštrih optužbi fanova, evo šta kaže o odnosu sa pevačicom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/samasghari

Britnini obožavaoci sada očigledno naročito brinu otkako se Britni rešila starateljstva koje je nad njom imao njen otac Džejmi, a Asgari, koji je inače i model i fitnes trener, za TMZ tvrdi da on nema baš nikakvu kontrolu nad njom.

– Ja ne kontrolišem čak ni ono što imamo za večeru. U prošlosti je bilo svega. Oni se samo ponašaju zaštitnički i, ako ništa drugo, to znači da Britni ima dobre obožavaoce – rekao je Asgari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

Britni je nedavno uzela kratku pauzu od društvenih mreža, a obožavaocima je zapalo za oko to što je baš u vreme kada je Spirs nestala s društvenih mreža njen suprug napisao da su društvene mreže traumatične.

– Dobro je nekada uzeti pauzu. Britni ima svoj glas i slobodna je žena, a ja poštujem njenu privatnost i štitim je u svakom trenutku – poručio je tada Sem.

Britni se zatim brzo vratila na Instagram, ali fanovi su bili skeptični jer joj objave više nisu bile kontroverzne i provokativne kao pre. Međutim, jedna stvar je nova, a to je da Britni više ne dozvoljava komentarisanje svojih objava na Instagramu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz