Pretraži

NOVO LICE NA MUZIČKOJ SCENI: Maraš osvaja region singlom „Kazna“ (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MARAŠ

Đorđe je mladić kojeg u prestonici mnogi znaju kao uspešnog trenera, a prema svemu sudeći, njegovo ime ostaviće traga i u muzičkom svetu.

Maraš je u muzičke vode uplovio prethodne godine, kada je objavio numeru "Prazna tišina", koja je, kako on kaže, njegova karta za  ulazak na scenu.

On se inače, od svoje desete godine bavi muzikom, a imao je i svoj tinejdz bend, tako da ga u Crnoj Gori znaju kao muzičara. 
Cilj mu je da sa soul-trap numerom "Kazna" publika prepozna njegovu emociju i ljubav prema muzici koju gaji od malena. 

Đorđe je potpuno spreman da čuje sud publike u Beogradu čiji je stanovnik od 2016, ali i u rodnoj Podgorici iako je svestan da je najteže oduševiti one koji te oduvek znaju. 

Screenshot: Youtube/MARAŠ

Screenshot: Youtube/MARAŠ



Moja nova pesma "Kazna" je spremna i verujem da će je zaljubljenici u ovaj pravac brzo zavoleti i uvrstiti u omiljeni repertoar. Uložio sam čitavog sebe u projekat i pesmu za koju sam napisao tekst, dok je aranžman uradio Igor Plemić, a on je i autor spota. Oni koji su prisustvovali u studiju dok je pesma rađena ili bili na snimanju spota, oduševljeni su produkcijom Dragana Ponjevića, ali i rezultatima čitavog tima jer smo mislili na sve i predano radili na svakom detalju. Nestrpljiv sam da šira publika da svoj sud, verujući da sam muzički stasao u ono što mi je oduvek bio cilj – kazao je Maraš. 

Pevač izvajanog tela zbog sportskog života i treninga, zaljubljenik je i u kinematografiju, a kaže da je zadovoljan što nadimak deli sa Petrom Marašom popularnim glavnim junakom domaće serije "Južni vetar" kojeg igra fantastični Miloš Biković. 

Maraš je moje prezime, kojim su me van kuće i porodice oduvek oslovljavali češće nego imenom. Kad se pojavila serija "Južni vetar" nastala je pomama za Marašom, ali to na žalost nisam bio ja – smejući se priča Đorđe, i dodaje:

Biković je sjajan glumac i drago mi je da se njegov lik zove kao ja. Obojica smo u svom poslu strastveni i vrlo predani, a na kraju, obojica smo i umetnici, tako da – napred Maraš – zaključio je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz