Pretraži

„NA BALKANU SAM PRIHVAĆEN, OVO JE SADA MOJ DOM“: Dejvid iz Njujorka o svom dolasku u Srbiju i prijavljivanju za IDJShow

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Na audicijama za IDJShow smo prethodne tri nedelje imali prilike da vidimo da su izvođači iz celog sveta spremni da dođu upravo u Srbiju kako bi ostvarili svoje snove.



Jedan od njih je i David, koji je koji je došao čak iz Njujorka kako bi pokazao svoj talent. Publici se njegov nastup posebno dopao, a žiri je imao samo reči hvale za njega.

On je sada razgovarao s IDJCoach-em Darkom Dimitrovim i tom prilikom otkrio koliko je zahvalan što je dobio ovu priliku za takmičenje. 

  • Zahvalan sam IDJ-u na ovoj prilici, zaista se provodim odlično. Zamišljam da uđem u top 12 i da budem u mogućnosti da pomognem tamo gde je potrebno – poručio je Dejvid, a Darko ga je upitao šta zna o Srbiji i akvo mišljenje ima o našim ljudima.

  • Ono što sam do sada naučio je da su ljudi ovde neverovatni, imao sam divno iskustvo. Razlika koju sam primetio između Zapadne i Istočne Evrope je da je Zapadna definitivno multikulturalna, ali Istočna ima taj neki porodični vajb, posebno Balkan – ovde sam prihvaćen, tako da ovo nazivam svojim domom za sad – objasnio je on i oduševio sve.

Dejvid je potom objasnio da sam piše tekstove za svoje pesme, te da mu je to najvažniji deo stvaralačkog rada. Za kraj on je pred Darkom "bacio" i par rima, a IDJCoach-u se to veoma dopalo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News