Pretraži

„IMAM PUN ORMAR JEFTINIH KRPICA“: Kaća Grujić otkrila na kakve stvari troši novac, a potom se osvrnula na svoj fizički izgled nakon porođaja

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Kaću često imamo priliku da vidimo u haljinama i elegantnim komadima bilo da se radi o nastupu u klubu ili o privatnom provodu sa prijateljima i mužem.



Iako se po njenim fotografijama može videti da poseduje brojne, skupocene komade modnih kuća, pevačica je nedavno otkrila da se ne libi da kupi i jeftinije stvari.

Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na rasprodaji za 2.990 dinara! Odlučila sam da baš u njoj pevam u Beogradu. Haljina ne mora da bude firmirana. Ako umete da je iznesete kao što sam ja ovu, izgledaćete kao milion dolara. Kupujem stvari koje ima većina devojaka u Beogradu. Kad god mi se dopadne nešto na rasprodaji, ja to pazarim. Imam pun ormar tih jeftinih krpica – rekla je Katarina.

Kako se porodila pre nešto više od godinu dana, Kaća je relativno brzo povratila svoju figuru, po kojoj je bila prepoznatljiva, a sada je otkrila u čemu je njena tajna.

I sama sam iznenađena svojim izgledom budući da ne treniram kao nekada i ishrana mi je katastrofalna. Sada imam mnogo više obaveza oko deteta, stalno jurim za Katjom i to očigledno pozitivno utiče na moju kilažu i izgled generalno, iako, moram priznati, nisam time opterećena.

Ona i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, nedavno su se vratili sa luksuznog odmora u Turskoj. S obzirom na to da Kaći predstoji letnja turneja, a Marko ima obaveze oko letnjih priprema, par će gotovo celo leto biti razdvojen.

Moj letnji odmor je završen, bili smo dve nedelje u Turskoj i nauživali se za sve pare. Sledi mi put u Crnu Goru. Imam ugovorenu letnju turneju, pa ću celo leto provesti u porodičnoj kući u Budvi. Vodim i ćerku Katju jer su mi dole roditelji, koji će mi pomoći oko deteta. Nažalost, od Marka ću biti razdvojena jer on ima obaveze u klubu, pripreme na Zlatiboru, a kreću i utakmice i nova sezona. Nedostajaće i meni i Katji, ali izdržaćemo nekako… Mada, on ume, kada ima bukvalno nekoliko sati slobodno, da sedne u avion i dođe u Budvu da nas vidi – završava priču Kaća za "Informer".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz