Pretraži

„KOJA SE UDAJE“: Sanja Vučić i Ksenija Knežević viđene u šopingu i svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nakon što su izašle iz grupe i započele svoje solo karijere, ove dve pevačice su ostale u sjajnim odnosima. One su i dok su bile deo grupe često isticale koliko su im se karakteri poklopili i da su na prvom mestu drugarice.



Poznato je da su i Sanja i Ksenija u srećnim vezama. Ksenija je i dok je bila u grupi bila u dugoj vezi i pričala je o momku kao o njenoj prvoj ljubavi iz detinjstva. Pevačica je pre nekoliko godina govorila o tome koliko su i on i ona skoncentrisani na karijeru, ali da neće bežati od braka.

Sa druge strane, njena koleginica Sanja, je svog izabranika upoznala dok je sa grupom nastupala u jednom klubu u kom je on bio menadžer. Njihova romansa traje od tada i Sanja je sve do skoro celu vezu držala daleko od očiju javnosti. Ipak, nedavno je počela da se pojavljuje na događajima sa momkom, što govori da ova veza ide u ozbiljnom smeru.

Njihova drugarica je sada podelila stori na kome možemo videti dve mlade pevačice kako razgledaju venčanice. "Koja se udaje, pogađajte 3,4 sad" napisala je ona, a potom su i Sanja i Ksenija podelila ovaj snimak.

Foto: Instagram printcsreen/ksenia.knezevic

Foto: Instagram printcsreen/ksenia.knezevic

Da li je neka od pevačica rešila da stane na ludi kamen ili o čemu se zapravo radi, ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz