Pretraži

„NAKON 10 GODINA KUĆI“: Corona održao nastup za pamćenje u rodnom gradu (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/corona_gethoven

On je zabavljao publiku u jednom noćnom klubu u Leskovcu, gde je, zajedno sa svojim kolegom Rimskim, doveo atmosferu do usijanja.


Corona je tom prilikom izveo svoje najveće hitove, a mnogobrojni fanovi su, oduševljeni njegovom energijom, u glas pevali stihove reperovih numera.

Corona je, prema svemu sudeći bio ponosan na sebe, svoj rad i uspeh, te je odlučio i da prikaže deo atmosfere na svom Instagram profilu. Uz to, reper je otkrio i koliko mu ovaj nastup znači, te dodao da u njemu budi posebne emocije, jer je nakon 10 godina ponovo nastupao u rodnom kraju:

"Ja volim ovaj grad, znam da plakaće za mene suze kada odem…”. Nakon 10 godina kući, i dalje je osećaj neverovatan! Hvala Leskovac za sve – napisao je reper uz fotografije sa ovog događaja.

Ispod objave ubrzo su počeli da se nižu komentari fanova koji su ovaj nastup okarakterisali kao jedan od najboljih:

– Najbolji nastup u Leskovcu, svaka čast. Najtvrđa žurka. Najbolji si. Kralj – samo su neke od pohvala koje je dobio.

Inače, koliko je ovaj izvođač vezan za Leskovac govori i činjenica da je u spotu "Paralele", koji se nalazi na njegovom albumu "23", prikazao kraj u kome je odrastao i na taj način poslao poruku da nikada neće zaboraviti odakle dolazi i koliku ljubav oseća prema svojim sugrađanima.

Takođe, u spotu se na nekoliko sekundi pojavljuje i reperova mama prema kojoj gaji posebno poštovanje.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz