Pretraži

„MORAM DA SE PORODIM RANIJE“: Luna Đogani broji sitno do porođaja, otkrila da li ima tremu

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Ona i njen suprug Marko Miljković odlučili su da naslednici daju ime Lana. Iako se tokom prve trudnoće povukla iz medija, ona je u drugoj dosta aktivnija, te je i u komunikacija sa medijima, ali je i dosta aktivna na svojim društvenim mrežama.



Kako sama Luna kaže, to joj u prvoj trudnoći nije prijalo, ali sada ne oseća nikakvu neprijatnost.

Nekako sam vitalnija, pokretnija. Nekako sam u prvoj trudnoći povukla, nisam bila u medijima, nije mi prijalo, sad mi prija. Ko bi pred porođaj još došao ovako da sedi u emisiji.

I pored određenog datuma porođaja, influenserka će iz zdravstvenih razloga morati da se porodi ranije, a prema njenim rečima trema uvek postoji.

Imam pozitivnu tremu, ali znam šta me čeka na porođaju", dodala je Đoganijeva, koja je otkrila da još nisu sve spremili za dolazak bebe u kuću, i da su ostale još neke sitnice. Moj prirodni termin jeste 12. okobar, kad je Gagiju rođendan, ali nažalost, moram da se porodim sedam dana ranije, jer idem na carski rez drugi put – otkrila je ona za "Kurir".

U poslednje vreme na društvenim mrežama se dosta polemiše o Luninom izgledu u trudnoći i dok je neki hvale kako izgleda nikad bolje, mnogi komentarišu da je sada krupnija nego u prvoj trudnoći.

Nisam veća, bila sam krupnija u prvoj trudnoći. Sa Miom sam bila ko "kravuljina", tako se zezam sa mojim Markom. Ne, nisam veća. Beba je isto velika kao i Mia. A stomak mi je veliki, a sa Miom sam se više ugojila. A ja se bolje osećala u ovoj trudnoći. A shvatila sam šta je. Pošto je Mia moja dijeta , jer kad ona nije tu, ja jedem kao provaljena, dosadno mi je, nemam toliko obaveza. Otvaram frižider i gledam samo šta ću da pojedem – rekla je Luna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz