Pretraži

Nova pravila Instagrama za 2019! Evo kada da okačite fotku da bi imala najviše lajkova

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Instagram je odavno uzeo maha kada su društvene mreže u pitanju. Postao je sastavni deo naših života i upravo zbog toga se svako trudi da ima što bolju fotografiju a samim tim i što više lajkova. 

——————– Sponsored ——————–

Verovali ili ne, postoji određeno vreme koje je po savetima stručnjaka za društvene mreže idealno za plasman fotografija. Ukoliko u određeno vreme objavite fotografiju na Instagramu, algoritam istog će učiniti da vaša fotografija dođe do većeg broja ljudi a samim tim će dobiti i bolju šansu za što veći broj lajkova. 

Najgori dan u nedelji za vaše objave je nedelja. Ukoliko ste ipak rešeni da baš poslednjeg dana u nedelji objavite nešto na svom Instagramu, savet je da to učinite u periodu od 10 do 14 časova. 

Ponedeljak od 11 do 17 časova je savršen tajming da vaša fotografija postigne odličan rezultat, a po sručnim savetima najbolji dani za objave su utorak i sreda. Oba dana je preporučljivo da svoje objave kačite oko 5 ujutru. Ukoliko vam je to rano, utorkom se posvetite Instagramu u periodu od 9 do 18 časova. Sredom je uspeh na Instagramu zagarantovan u 11 i u 15 časova.



Četvrtkom je algoritam popularne društvene mreže dosta trubulentniji pa se savetuje da svoje objave tempirate za 5 ili 11 časova. Ukoliko vam obaveze ne dozvoljavaju da se bavite Instagramom u ovo vreme, nećete pogrešiti ako svoju objavu pomerite istog dana između 15-16 časova. 

Petak je kao i predhodni dani u nedelji, savršen za objave u ranim jutarnjim časovima. Jutro u 5  je idealno za vaš post kao i period od 9 – 16 časova. 

Subota nije najslavniji dan za objave ali ukoliko ste rešeni da sa svojim pratiocima podelite fotografiju na Instagramu, učinite to oko 11 časova. 

Verujemo da će vam ovi uputi biti od velike koristi ukoliko ste rešeni da podignete brojke na svom Instagram profilu. 

Ko je važa omiljena Instagram zvezda? Odgovor ostavite u komentarima!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech