Pretraži

NEOBIČAN AUTFIT KOJI MNOGIMA NIJE JASAN: Pojavile se fotografije sa tajnog venčanja Darka Lazića

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina su podigli pravu prašinu svojim misterioznim ponašanjem, a iako je on jednom demantovao da su se u tajnosti venčali, mnogi su sumnjali u to.



Sada je Katarina rešila da stane na put svim glasinama i objavila jedan veoma zanimljiv video.

Radi se o tajnom venčanju, a u pomenutom videu je otkrila i kako je započela njihova ljubav.

– Idem samo na brzinsku kafu sa bivšim, šta može da se desi? – napisala ona iz snimak, dok su se nizale fotografije njihovih uspomena među kojima je bila i ona sa venčanja.

Zanimljivo je i da mlada nije bila u tradicionalnoj beloj haljini, već je odabrala crnu boju, dok je i Darko bio u takvom odelu.

@laziciofficial Mr. & Mrs. Lazić 😂 #darkolazic #mojebivsezene #nekunitemenemojebivsezene #mr&mrs #lazici #laziciofficial ♬ original sound – Tessa

Podsetimo, nedavno se njegova majka žalila kako nema kontakt sa Darkom, a navodno je za to kriva Katarina.

– Jako mi je loše zbog svega. Ja sam znala da će doći do komplikacija. Osećala sam to. Lepo sam vam rekla. Ne mogu da pričam više. Molim mog sina, ovako javno, kad ne mogu da ga dobijem na telefon danima: "Sine moj, kad te puste iz bolnice, dođi svojoj kući kod majke, da te čuvam i negujem. Ta žena koja se sad cereka pored tebe, dok tebi nije dobro, ona će ti doći glave – rekla je ona za Kurir.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz