Pretraži

,,ISKRENO SE NADAM DA ME RAZUMETE“: Baka Prase odustaje od Youtube-a (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/ Baka Prase

Baka Prase se preko svog Insta storija obratio svojoj publici, a posebnu pažnju je skrenuo svojim kolegama jutjuberima, kako se ni njima ne bi dešavao ovakav problem.



U svom obraćanju izneo je i objašnjenje zašto nije kačio dnevne klipove, kao što je i obećao ranije.

  • Mislim da je vreme da vam objasnim zašto u poslednje vreme nisam izbacivao redovno – započeo je Jutjuber. Youtube apsolutno zanemaruje tržište Balkana i samim tim jutjuberi na Balkanu dobijaju jako malo pažnje. Ovoga sam oduvek bio svestan, nikada se nisam žalio na to, ali u skorije vreme, pre nekoliko meseci je to zanemarivanje počelo da utiče na moj kanal, u vidu gubljenja monetizacije, a neretko i gubljenja pregleda – objasnio je on, te je rekao da ga sama monetizacija apsolutno ne zanima, ali ono što ga muči jeste što njegovi klipovi ne dopiru do njegovih fanova, a kao primer je naveo klip sa Teodorom Džehverović.  

Kako navodi, sistemska podrška ne želi da proveri njegov sadržaj nakon žute monetizacije, jer ga "ne gotive", što dalje znači da on mora danima da čeka da mu klipovi budu odobreni od strane Youtube sistema. 

  • Morao sam da radim mnogo više nego inače, ali nisam hteo da moj kanal, na kome sam toliko radio, ispašta – naveo je on, pa otkrio da je unapred snimao više klipova, čiji je broj dostizao i do 11, upravo zbog potvrda sistema koje je morao da čeka. 

  • Jednostavno ne mogu više da trpim da me Youtube maltretira ovoliko, da snimam svaki dan, da snimam toliko unapred, da toliko vremena ulažem u sve ovo i da opet nemam normalnu korisničku podršku. Imam deset spremnih klipova, a ja ne mogu da isplaniram šta ću izbaciti sutra jer mi lupaju zabrane kako im se ćefne, iako bi tu zabranu skinuli posle ljudske provere, ali opet, zabrana čisto radi reda da me malo g*ze – rekao je on, pa dodao: 

  • Ja kao stvaralac sadržaja gubim želju da to radim, jer vi nećete moći da to vidite šta sam snimio zbog faličnog sistema. Sada nemam sponzore i obavezu da snimam imam samo prema vama, al opet, koja je poenta kada svi vi ne vidite to što snimam jer YT jede g**na. Tako da, odlučio sam da se povučem, dok ne smislim rešenje za ovu odvratnu situaciju. Iskreno se nadam da me razumete, vratiću se što pre, samo da smislim šta ću a rešenje ću da nađem kao i uvek. Vraćam se i dalje najjači. Sve vas volim. Institucija – poručio je svojim fanovima Bogdan, pa najavio nove četiri numere koje planira da izbaci. 

Celo Bakino izlaganje možete pogledati na linku OVDE

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence