Pretraži

,,ODREKAO SAM SE LJUBAVI“: Baka Prase prvi put ekskluzivno za IDJTV otkrio sve o svom emotivnom životu

Influence
0
Photo: IDJTV

Baka Prase je otvorio dušu i otkrio da li ima vremena za ljubav budući da njegov posao na Youtube-u iziskuje mnogo rada i posvećenosti. 

– Ne stignem, zato sam se i odrekao toga u neku ruku. Imao sam jednu vezu pre dve godine i bio sam u fazonu da nema šanse da postignem to i ovo. Kada imaš devojku, ti moraš da joj se posvetiš, treba joj vremena – počeo je priču jutjuber.

Bogdan je priznao našoj voditeljki Danici Nikolić da retko koja devojka razume činjenicu da svaki dan mora da snima i da zbog toga nema vremena za nju. 

– Ja sam se odrekao toga, ali sam zato broj jedan. Nisam dozvolio ne samo emotivnom odnosu, nego bilo čemu drugom da mi skreće pažnju. Nego 100% na posao i sad sam tu gde sam – objasnio je on.



Ilić ne krije da bi želeo da bude u emotivnoj vezi.

– Voleo bih možda, ali ne znam da li ti fali dok ne osetiš to. Kako može nešto da ti fali, kada ne znaš kako je? Ja nisam nikad imao neku dugu vezu, najduža koju sam imao trajala je tri meseca. Ne znam kako je imati, verujem da je lepo. Voleo bih sigurno da imam nekoga, ali neću da forsiram. Ako se desi, super – istakao je on i otkrio da li daje devojkama priliku da mu se približe na taj način.

– Ponekad ako mislim da ima potencijala – bio je iskren.

Popularni jutjuber je zaključio da bi ga devojka iz šou-biz sveta najbolje razumela.

– Shvatiš da javna ličnost kapira taj posao, da ne ljubomoriše kada recimo u spotu hvataš neku ribu za guzu. To je banalan primer. Ali ima momenta zašto je ova devojka tu, koju sam juče upoznao, zašto je sa mnom. Da li je zbog popularnosti, da li joj prija to i to što je finansijski rasterećena u mom prisustvu? Otkud znaš – primetio je Baka i priznao da su devojke sa kojima se viđa sa njim zbog popularnosti. 

To ja ne krijem – rekao je on i na kraju demantovao da je bio u vezi sa devojkama iz klipova.

U ostatku Bakinog ekskluzivnog intervjua u emisiji "IDJHOT Special", koja se emitovala u petak u 20 sati na IDJTV-u, imali ste priliku da čujete koje medije je odbio za intervju, sve o skandalima u kojima se našao prošle godine, porodici, ali i o pomirenju sa Vojažem.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence