Pretraži

„NEĆETE NAS RASTAVITI NI ZA 100 ŽIVOTA“: Supruga Nenada Aleksića Sha uputila oštru poruku hejterima

Showbiz
0
Foto: Instagram/nenadaleksicsha

Reper Nenad Aleksić Sha i njegova izabranica Vanja Ignjatović su svoju ljubav krunisali brakom i tim potezom privukli dosta pažnje.



Najpre je reper organizovao proslavu svog rođendana, a nakon toga su se nizale čestitke koje su ukazivale na to da je Sha i oženio Vanju.

– Vanja i ja smo se upoznali pre dve godine. Prošle godine smo se kratko viđali, ali smo izgubili kontakt iz nekih razloga koji su sada nebitni. Nakon "Zadruge 6" smo obnovili kontakt, dosta vremena smo provodili na Tik Toku igrajući mečeve, ponovo smo ušli u priču i jednostavno su se sve kockice poklopile. Ona je neko ko me voli, poštuje, i stavlja na mesto na kojem zaslužujem da budem. To je žena uz koju želim da plovim kroz život – rekao je on.

Međutim, izgleda da su se Sha i Vanja sreli sa nekim negativnim komentarima na društvenim mrežama, pa je TikTokerka rešila da svima pošalje jasnu poruku i stane na put svim neistinama koje se plasiraju.

Instagram/printscreen

Instagram/printscreen

– Poruka za pojedine osobe koje su opsednute mojim čovekom. Želim da što pre shvatite da je on moj muž, najbolji na svetu i da nas nećete rastaviti ni za 100 života, čemu trud uzalud? Toliko se nisko spuštate, dajete sebi za pravo da i moje dete uzimate u vaša pogana usta. Vodite računa o svom životu, a naš zaobiđite – napisala je ona ispod njegove fotografije koju je obajvila na Instagramu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz