Pretraži

URAGANKE OTVORENO O HONORARIMA: Progovorile o odnosima u grupi, Jovana Radić otkrila da li je ljubomorna na koleginicu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Jovana Radić otkrila je za Kurir da se ne odvaja od svojih koleginica Sare i Mione, kao i da su izgradile jako prijateljstvo.



  • Ne možemo jedna bez druge, to je postala svakodnevica i navika, ali navika u pozitivnom smislu. Evo ja sam stigla prva i ja ne mogu bez njih dve. Meni je čudno što sam se spremala sama, šminkala sama i govorila sam im požurite, ne mogu da izdržim bez vas – rekla je Jovana.

    One su otkrile i da često provode vreme zajedno van obaveza oko grupe, kao i da sve troškove izlazaka, ručkova i druženja dele zajedno. Na pitanje da li imaju jednak honorar odgovorile su kratko i jasno sa "Naravno!".

    Jovana je otkrila i kako funkcioniše sa dečkom, takođe pevačem, Davidom Radosavljevićem sada kada ima više obaveze zbog angažmana u grupi.

  • Meni je prva stvar posao, njih dve, nas tri, naša budućnost i naše karijere. Trenutno posao ima prioritet, a ne ljubav – rekla je ona za Kurir.

Mnogima nije promaklo da njen dečko David dosta vremena provodi sa koleginicom Bojanom Radovanović, sa kojom sada ima i duet. On je prokomentarisao da li postoji ljubomora sa Jovanine strane.

Nema potrebe niko da ljubomoriše, Bojana je moja najbolja drugarica, a ovo je posao. Moramo da idemo za našim ciljevima i da ispunjavamo naše želje – rekao je mladi pevač.

@radosavljevicdavid 💜 @radovanovicbojana #foryou #fyp ♬ original sound – barbiafrika

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz