Pretraži

Evo zašto su svi ubeđeni da Baka Prase i Anja nisu raskinuli!

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Baka i Anja navodno su bili u jednom prestoničkom restoranu, gde su ručali zajedno, razgovarali i smejali se sve vreme, a kako navodi izvor za medije sa lica mesta, bili su jako bliski.



Posle sat vremena provedenih u restoranu, Anja i Bodan su otišli zajedno i njegovim automobilom se odvezli u pravcu zgrade u kojoj on živi.

– Samo budala može da poveruje da su raskinuli Baka Prase i Anja, a ona svaki dan stavlja stori kako se vozi u G klasi – jedan je od komentara na društvenoj mreži Tviter.

Inače, Bogdan je javno podelio da su on i Anja raskinuli, dok se Blagojevićeva ovim povodom nije oglašavala.

– Anja i ja smo raskinuli. Nije nikakav prenk, samo eto. Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put – rekao je Ilić u jednom od svojih poslednjih videa. 

– Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam, i dominiram, kako sam rekao u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo više zajedno skroz jasna, iskreno, nemam snage. Nadam se da čete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle godine i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim – poručio je Ilić tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence