Pretraži

„TO JE GUBLJENJE VREMENA“: Barbi Afrika o prijateljstvima sa influenserima

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Barbi Afriku smo na početku njene karijere često viđali u društvu raznih inflensera, što sada nije slučaj, pa su je naši novinari upitali šta se tu zapravo dogodilo.

Kako je rekla, "ranije je smatrala da ta prijateljstva postoje", ali onda je promenila mišljenje.

– Ranije sam smatrala da stvarno postoje ta prijateljstva i u intervjuima sam pričala da ja verujem u to, da možemo svi lepo da se družimo. Onda shvatiš da ti ljudi pričaju iza leđa, čuješ razne priče i da se svašta nešto dešava i shvatiš da je sa takvim osobama samo gubljenje vremena i da treba da se posvetite sebi i svojoj karijeri. Jednostavno, svima želite dobro i uspeh, ali da se prosto ne družite sa njima – objasnila je ona.



Barbi inače o svom ljubavnom životu ne voli puno da priča, ali je ipak u našoj emisiji otkrila kakva je trenutno situacija na tom polju.

– Ja sam spontana osoba, nemam nikoga na ljubavnom planu trenutno. Prošle godine sam pričala da nisam bila spremna, sada možda i jesam, ali ne želim da ulazim u vezu ako nisam sigurna da bi to možda moglo da traje. Tražim pravu osobu – zaključila je ona.

A, šta je Barbi Afrika rekla o tome da je "ukrala" pesmu od Enn la Rush, kao i kakvi su joj planovi u 2022. godini, možete pogledati u našoj emisiji:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence