Pretraži

OTVORILA DUŠU: Teodora progovorila o teškom periodu u životu i otkrila zašto je „single“

Influence
0
Photo: Instagram/t.popovska

Tako je bilo i ovog puta, a ono što je njene obožavaoce zanimalo je kako proceniti koja razlika u godinama između devojke i dečka je, prema njenom mišjenju, prihvatljiva.

Teodora je odgovorila tako što je podelila intimne detalje o sebi pa se dotakla i teme zašto nema dečka.

  • Ova tema je minsko polje za mene, jer sam ja generalno osoba koja se jako loše i teško skapira sa svojim godištem – započela je ona i dodala:
Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

  • Recimo da nisam upoznala osobu do 00 godišta koja meni mentalno odgovara. Starije od toga mi je nekako preozbiljno, jer su dosta zreliji i zaista ne vidim sebe više sa nekim ko je toliko ispunjen, na faksu ili zaposlen dok ja imam 16 godina – napisala je tiktokerka.

Prema njenim rečima, to joj ranije nije bio problem, ali su je te situacije često dovodile do plakanja.

  • Budimo realni, šta bi toliko ostvarena osoba radila sa nekim od 16 godina koja je još u srednjoj školi? Krećem od sebe, ne vidim se sa nekim ko nema kapaciteta u mozgu da priča o ozbiljnim temama i još uvek je u fazi iživljavanja, sve što sam ja odavno prisiljeno prošla zbog raznih okolnosti.

Zbog toga je, dodaje ona, najbolje da još neko vreme bude sama.



  • Zato i čilujem singl dok dok ne porastem malo i budem i budem i ja ispunjena dovoljno za ljubavni odnos jer to tražim, a u mojim godinama je to "mač sa dve oštrice" – objasnila je Popovska.

Takođe, ona je pratiocima na Instagramu poručila i da je prošla kroz težak period u životu, ali i otkrila kako je uspela to da prebrodi.

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

  • Nakon jako teškog perioda sam shvatila da sam sebi najbolji prijatelj. Radila sma na tome da se podsetim ko sam ja zapravo, koja je moja uloga i šta me čini srećnom, da shvatim da se ne obazirem na tuđa mišljenja…Verujem da je način razmišljanja najbitniji detalj u celoj priči. Nemojte dozvoliti drugima da vam ruše pogled na svet – posavetovala je Teodora svoje fanove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence