Pretraži

OSTVARIO SVOJ NAJVEĆI SAN: Andrija Jo se pohvalio da je kupio stan! (FOTO)

Influence
1
Photo: Instagram/andrijajo

Andrija se pohvalio pratiocima na Instagramu da je ostvario svoju želju i da je kupio stan u Beogradu.



Tim povodom on je snimio video, gde je sa suzama u očima pričao o kupovini stana, i otkrio da je za tu investiciju mesecima unazad naporno radio.

  • Ostvario sam svoj najveći san, kupio sam stan! Od kad sam se doselio u Beograd, najveća želja mi je bila da kupim svoj stan u ovom gradu i stalno sam maštao o tome, pričao svakodnevno svima koliko to želim, možda i previše time smarao ljude oko sebe, a i sebe. Čak sam sebe pritiskao da to mora da se desi što pre, zaboravljao svoje godine i nabijao sebi krivicu, ali je ovim još jednom dokazano da je najvažnije imati zacrtan cilj i on će se ostvariti – napisao je Andrija i dodao:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

Neverovatno mnogo sam ponosan na sebe jer se ceo moj trud isplatio i jer sam uspeo da sam kupim svoj stan iz snova u godinama koje imam – istakao je mladi jutjuber.

Kako je poručio, on nije želeo da novac koji je zarađivao "troši na gluposti", već je sve čuvao.

  • Svim ljudima oko mene je dobro poznata moja rečenica “Neću na gluposti da bacam novac, moram da kupim stan” i vredelo je! Pričaću vam u videu koji ću verovatno snimiti uskoro u stanu koliko sam komplikacija imao oko kupovine ovog stana koji jurim skoro godinu dana ali sam se zaljubio u njega na prvi pogled i bio uporan, kao što vidite prevazišao sve prepreke i uspeo – istakao je on.

 

Tagovi

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence