Pretraži

Influenseri koji su okončali svoje veze (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/bakaprase Instagram/uki_q

Uki Q i Sergej Pajić definitivno su bili jedni od najomiljenijih influens parova. Oni su brzo nakon ulaska u vezu javno govorili o svom ljubavnom životu i svoje emocije nisu krili. Par je otpočeo zajednički život a nakon toga su počeli zajedno da grade i svoju karijeru. Međutim, nakon dugog zabavljanja oni su ipak odlučili da stave tačku na svoj odnos, što su takođe javno podelili sa svojim pratiocima i nisu želeli da dublje govore o tome kao i da otkriju pravi razlog njihovog raskida. Sada oboje uživaju u novim ljubavnim odnosima, i ne vole svoje trenutne partnere da eksponiraju javno.




Baka Prase je jedan od najpopularnijih influensera na našoj sceni, i vrlo je aktivan an društvenim mrežama. O svom ljubavnom životu nikada nije javno govorio, međutim vezu sa popularnom influenserkom Anjom Bla nakon nekoliko meseci zabavljanja rešio je da obelodani javno. Baka i Anja su definitivno bili miljenici mlađe publike, ali su nakon godinu dana ipak odlučili da okončaju svoju romansu. Nakon raskida, Baka nije krio da mu je to bio jedan od najtežih perioda u živtu pa je odlučio i da napravi pauzu u svom poslu i nekih 6 meseci nije snimao za svoj jutjub, ali nije bio aktivan ni na društvenim mrežama. Nakon što se vratio svom poslu, otkrio je da su se on i Anja rastali u korektim odnosima.


Jedan od najpoznatijih parova na Tiktok-u Elena i Arsa su nedavno okončali svoju romansu, a do tog zaključka fanovi su došli nakon Elenine objave na društvenoj mreži da ništa ne može da je natera na povraćanje osim činjenice da spava sa drugom, te su pratioci odmah posumnjali da je Arsa nju prevario, međutim oni se nisu oglašavali povodom te teme. Nakon određenog vremena, Elena se ipak oglasila i otkrila da je zaista došlo do raskida ali da ne želi da otkrije pravi razlog, te je istakla da im je u vezi bilo lepo, ali da više nisu zajedno.

Koga smo još izdvojili pogledajte u novom izdanju emisije IDJTube News.

 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence