Pretraži

POMERA GRANICE: Novi „Spajdermen“ za pet dana prikazivanja zaradio 587 miliona dolara

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Sony Pictures Entertainment

Kako prenose mediji, širom sveta film "Put bez povratka" je generisao dodatnih 334,2 miliona dolara, čineći ukupnu zaradu filma od 587,2 miliona dolara.

To znači da "Spajdermen: Put bez povratka" nije samo srušio rekorde iz doba pandemije, već je postao treći najbolji nastavak svih vremena, odmah iza "Osvetnika: Endgame"i "Osvetnika: Rat beskonačnosti".



U pitanju je blokbaster kompanije Soni i Marvel, koji je u prvom danu zaradio neverovatnih 121,5 miliona dolara, a za pet dana prikazivanja u bioskopima širom sveta sakupio je 334,2 miliona dolara od prodaje karata, čime je ukupni ukupni iznos na globalnom nivou dostigao 587,2 miliona dolara u odnosu na produkcijski budžet od 200 miliona dolara. Film tek treba da se otvori na tržištima kao što su Tajland i Japan, a za Kinu nije određen datum objavljivanja.

Podsećamo, fanovi u ovom ostvarenju imaju prilike da gledaju dobropoznate zlikovce na okupu, a spekulisalo se i da će se u nastavku pojaviti i prethodna dva glumca koja su tumačila lik Spajdermena – Tobi Megvajr i Endru Garfild.

Inače, Glavne uloge tumače Tom Holand, Zendeja, Benedikt Kamberbač, Džejkob Batalon, Džon Favro, Džejmi Foks, Viljem Dafo, Alfred Molina, Benedikt Vong, Marisa Tomei, Endru Garfild i Tobi Magvajer.

Trejler za film možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn