Pretraži

DANAŠNJI DAN JE POSEBAN U ASTROLOGIJI: Evo šta su nam zvezde pripremile!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovaj dan će nas počastiti još jednim aspektom koji osnažuje. Reč je o sekstilu Sunca u Škorpiji i Plutona u Jarcu. Volja je jaka, nesalomljivi smo, hrabro se suočavamo sa svime što nas opterećuje ili nas usporava na putu prema napretku.

——————– Sponsored ——————–

Dan je prepun pozitivnih astroloških aspekata koji nam mogu olakšati delovanje, razmišljanje, a samim tim i rešavanje problema, piše astrolog Julijana Oremović.

Merkur u Škorpiji "sarađuje" sa Saturnom u Jarcu i Neptunom u Ribama. S jedne strane dolazi nam vizija, nadahnuće, dobra ideja. Kreativni smo, domišljati i nekako intuitivno znamo koju bi odluku trebalo doneti. Prepoznajemo ono što jeste, možemo predosetiti i tuđe namere.



Neke informacije ili poruke koje dolaze do nas neće biti slučajne. Nešto nam govore, zato promatrajte ono što se odvija pred vama. Reči mogu motivisati, osvestiti, utešiti, pomoći nam da nešto bolje shvatimo i maknemo zablude.

Pozitivan aspekt Merkura i Saturna osnažuju koncentraciju, upornost i fokus. Sposobni smo da uplovimo u koštac i sa najzahtevnijim zadacima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Dobra organizacija, logično razmišljanje, jasnoća komunikacije pomaže nam da rešimo jedan problem iz bliske prošlosti. Podrška dolazi od starijih osoba ili autoriteta. Strpljivo gradimo put do uspeha.

Dan je odličan za učenje, razgovore i pregovore, a budući da je Merkur retrogradan možda primimo poruku ili poziv od osobe koju nismo dugo videli.

Sada možemo bolje videti svoje slabe tačke i prevladati ih. Strahovi nam ne mogu ništa. Znamo da možemo, znamo šta hoćemo i idemo prema tome.

Dan je zaista ohrabrujući, stoga ga iskoristite u potpunosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro