Pretraži

POZNATI JUTJUBER OSUĐEN NA ZATVOR: Ovaj video ga je koštao slobode, sada će morati da ugasi sve društvene mreže (VIDEO)

Life
0
Screenshot: Youtube/ReSet.

Jutjuber Kangua Ren, poznatiji pod imenom ReSet, je osuđen na 15 meseci zatvora i kaznu od 22.000 evra zbog narušavanja moralnog integriteta beskućnika.

——————– Sponsored ——————–


Naime, Ren je prošle godine objavio video u kojem je jednom beskućniku poklonio keks. Međutim, u keksa je umesto belog fila bila stavljena pasta za zube.

Radi se o šali koja je dosta popularna na Jutjubu, ali se uglavnom izvodi kao šala unutar porodice. Ren je odlučio da se "našali" sa beskućnikom koji je, verovatno bio gladan, pa je odmah prihvatio njegov keks.

Kako je naveo sud, beskućnik Horhe L. je ubrzo počeo da povraća nakon što je pojeo keks.



Ren je pokušao da se obrani na sudu da se radi samo o lošoj šali i da nije imao zle namere, ali sud mu je kao otežavajuću okolnost uzeo i njegove izjave iz videa.

– Možda sam preterao, ali gledajte pozitivnu stranu. Ovo će mu pomoći da očisti zube. Mislim da ih nije očistio otkad je postao siromašan – rekao je Ren koji se u videu sve vreme smejao.

Sud je istakao i kako je Ren od svoje objave ove "šale" zaradio oko 2.000 dolara.

Malo je verovatno da će Ren odraditi zatvorsku kaznu jer mu je ovo prvi prekršaj. Prema španskom zakonu, oni koji su osuđeni na manje od dve godine zatvora za prvi prekršaj, ne moraju da odsluže kaznu.

Međutim, Ren je dobio i još jednu kaznu. Mora da ugasi svoj Jutjub kanal, na kojem ima 1,2 miliona pretplatnika i ukupno više od 111 miliona pregleda, kao i sve društvene mreže na pet godina.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life