Pretraži

NIKO NIJE POSUMNJAO: Influenserka lažirala savršeno putovanje, evo kako joj je to uspelo i zašto (VIDEO)

Life
0
Photo: Instagram/gabbiehanna

Gabi Hana ima preko tri miliona pratilaca na Instagramu i nijedan od njih nije posumnjao da je prevaren. Ova influenserka je rešila da se našali sa pratiocima i učini da izgleda kao da je bila na Koačeli.

——————– Sponsored ——————–


28-godišnjakinja je ceo vikend delila neverovatne fotografije na kojima je izgledala kao da se provodi kao nikada u životu i posećuje sve znamenitosti ovog festivala.

Međutim, Gabi nije bila ni blizu Palm Springsa u to vreme, već je sedela kod kuće i uspela da iscenira celu stvar uz pomoć prijatelja koji je perfektno fotošopirao sve fotografije.



Dok su to radili, Gabi je sve vreme snimala video u kome je objasnima zbog čega to radi. Priznala je da je inspiraciju dobila od prijatelja koji su išli na Koačelu za koju su se pripremali nedeljama i za to potrošili mnogo novca. 


A kada su otišli tamo, veći deo festivala su pokušavali da naprave savršenu fotografiju za Instagram u nadi da će tako privući nove pratioce.

Njoj je sve ovo izgledalo kao previše posla, a i shvatila je da sve ono što viđa na društvenim mrežama zapravo nije istina. Zbog ovoga je poželala da i svojim pratiocima pokaže da ne veruju svemu što vide na društvenim mrežama.


– Ljudi gledaju druge ljude na Instagramu i društvenim mrežama, i misli "Vau, njihov život je toliko savršen". To telo, taj odmor, taj auto – većina toga je lažno i to je ok – objasnila je.

– Ako imate problema s tim stvarima, ne možete da priuštite da odete na ove velike fensi festivale ili ne možete da priuštite tu lepu odeću ili vaše telo nema oblik poput onih na Instagramu, samo znajte da je to u redu, jer je većina toga samo manipulacija fotografijama.

https://youtube.com/watch?v=pau_joGIhc0

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life