Pretraži

,,STRAVA, ZANIMLJIV MOMAK“: Teodora otkrila kako je započela romansu sa Ninom

Life
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora je ovih dana i te kako vredna, a snimila je i spot sa koleginicom Eminom za numeru ,,Malena" o čemu možete čitati OVDE



Pevačica je otkrila da je ona bila ta koja je napravila prvi korak i da uopšte nije imala nikakvu tremu kada je trebalo prvi put da se vide. 

  • Kada mi je neko zanimljiv, što da ne. Ja sam bila u fazonu ,,Znam koliko sam pozitivno luda, znam da ću da se uklopim sa kim god da sednem na kafu" tako da sam pristala na to. Uopšte nisam bila opterećena, otišla sam totano spontano, opušteno, pa šta bude-bude. Na kraju, eto, desilo se šta se desilo – kroz smeh je započela Teodora.

S obzirom na to da mnogi smatraju da se Teodorina "jača polovina folira" da nikada nije čula za nju, pevačica je imala razuman odgovor na ovaj komentar. 

  • Neki kažu da se folira, a i on je sam u fazonu "Kako je moguće, barem na Instagramu da nisam video?" Mi imamo različite prijatelje, baš smo različiti po tom pitanju. On ima neku svoju ekipu, ja svoju i možda zbog toga nismo imali dodirnih tačaka. Zapravo ja sam njega spazila na jednoj stranici gde je kolekcija stvari. Čak nije ni on meni iskočio na Instagramu, nego sam ušla da gledam neke stvari i videla sam njega tu, pa sam prokomentarisala ,,U strava, zanimljiv momak" našalila se ona. Smatram da u današnje vreme ne postoji ona podela muško/žensko, treba svi da budemo kul i opušteni. Tako se sklapaju i prijateljstva, poznanstva i eto, u krajnjem sučaju veze – zaključila je Teodora.

Šta nam je još Teodora otkrila možete pogledati u prvom izdanju šeste sezone IDJHOT emisije, samo na našem IDJTV YouTube kanalu od ponedeljka. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life