Pretraži

LUNA ĐOGANI, NATAŠA BEKVALAC, MILICA TODOROVIĆ: Ovo su poznati koji su pomoć potražili kod psihologa

Life
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva/ milicatodorovicofficial

Oni emotivniji prolaze najgore kroz situacije pa se zato često suočavaju sa anksioznošću, strahovima i ostalim problemima zbog kojih traže pomoć psihologa.

Ovakve situacije više ne smeju da budu tabu tema u društvu, te vam predstavljamo javne ličnosti koje su istupile javno i otkrile da posećuju ovakvu vrstu pomoći.  

Milica Todorović je od svoje 16. godiNE u šou-biznisu. Sazrevala je i odrastala pod budnim okom medija, a sve to imalo je svoje posledice. Milica ne krije da se najviše plaši samoće, pa svoje strahove često pokušava da pobedi kod psihoterapeuta. O svom problemu, bez ustezanja, Milica govori javno, Kako bi pomogla onima kojima je to potrebno. 

Velika popularnost, ali i stres koji takođe idu uz to takođe su ostavili posledice na pevačicu Natašu Bekvalac. Ona je u nekoliko intervjua otkrila da je posećivala psihologa i da je potpuno posvećena mentalnoj higijeni. Najčešće je posećivala svog psihologa dok je pripremala svoj prvi veliki beogradski koncert u Areni. 

Ko je od poznatih ličnosti posećivao psihologa, kao i koji su parovi uz stručnu pomoć prebrodili krize u braku pogledajte u novom izdanju IDJMASH emisije. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life