Pretraži

,,ODMAH MI JE UKRAO SRCE“: Dženifer Aniston pokazala fanovima svoju novu ljubav (VIDEO)

Life
0
Screenshot: Youtube/BBC

Miljenica Holivuda, Dženifer Aniston poznata je po tome što joj ne ide u ljubavi, te iza sebe ima i dva braka na koja je stavila tačku.



Nakon što ju je dugo pratio glas kako nema sreće na emotivnom planu, glumica je pokazala kako joj ne treba muškarac kako bi bila srećna. Naime, Dženifer je sada na ovoj platformi pokazala svoje novo, udomljeno kuče koje je nazvala Česterfild, a ispod videa koji je objavila sa njim ostavila je poruku koja topi i najtvrđa srca. 

  • Ćao, volela bih da vas upoznam sa najnovijim članom naše porodice. Ovo je (veoma umoran) Lord Česterfild. Momentalno mi je ukrao srce. Velika zahvalnost za pet centar i za sve što radite. Zahvalna što tako brinete o psima i što im pronalazite domove za budućnost – napisala je glumica u opisu videa koji je podelila sa svojim pratiocima.

Mnogi su oduševljeno reagovali na ovaj njen čin udomljavanja, te uputili pohvale glumici, a ima i onih koji su joj predložili da ljubimca nazove Marli ili Marsel

Podsećamo, Marli je naziv kučeta koji je glumio u filmu sa Dženifer Aniston u ostvarenju ,,Marli i ja", dok je Marsel ime majmuna kojeg su popularni "Prijatelji" imali za ljubimca kroz nekoliko epizoda istoimene serije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life