Pretraži

Parovi sa javne scene koji su ove godine dobili svoje naslednike

Life
0
Screenshot: Instagram/ jessicabiel/ sophiet

Naime, ova godina je u Holivudu obeležena po tome što su mnogi poznati parovi dobili svoje bebe, a u nastavku tekstva vam donosimo i neke od njih. 

Definitivno trudnoća o kojoj se najviše pričalo jeste trudnoća manekenke Viktorijinih anđela, Điđi Hadid. Manekenka je sa Zejnom Malikom dobila prvorođenče u septembru, a Zejn je prilikom dolaska ove bebe objavio veoma dirljive reči na svoj IG profil: ,, Ljubav koju osećam prema ovom malom biću je iznad mojih granica razumevanja. Zahvalan sam što je poznajem i ponosan što je zovem svojom". 

 

Takođe par koji svetska javnost i više nego obožava jesu Kejti Peri i Orlando Blum. Oni su svoju devojčicu dobili u Avgustu, a nazvali su je Daisy Dove Bloom, što je pevačica i nagovestila u numeri koju je izbacila neposredno pred porođaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posted @withregram • @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 27. Авг 2020. у 12:31 PDT

 

Još jedna prinova u avgustu došla je od strane Eda Širana i njegove izabranice Višnje. Ova vest je odjeknula kao bomba u Holivudu, s obzirom na to da niko čak nije ni znao da par očekuje bebu,  a o tome smo pisali OVDE

 

 Par koji je takođe krio da očekuje prinovu jesu Sofi Tarner i Džoi Džonas, ali uprkos tome oni su potvrdili dolazak bebe krajem Jula. Sofi je naknadno objavila i fotografije sa trudničkim stomak na svom Instagram profilu, koje je tako dobro skrivala mesecima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤰 💕 ☀️

Објава коју дели Sophie Turner (@sophiet) дана 27. Сеп 2020. у 1:16 PDT

 

 Par koji još uvek zvanično nije potvrdio vesti o dolasku prinove u Julu, ali o čemu su brujali svetski mediji jesu Džastin Timberlejk i Džesika Bil., takođe, potvrda se čeka i od Niki Minaž i njenog partnera, nakon što su strani mediji objavili da se jedna od najpoznatijih reperki porodila početkom oktobra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Barbie (@nickiminaj) дана 20. Јул 2020. у 7:43 PDT

 

Takođe jedan od naših najpoznatijih poznatih parova sa javne scene, Sofija Milošević i Luka Jović dobili su dečaka tokom boravka u Španiji, gde trenutno par živi zbog fudbalerovog profesionalnog angažmana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙👶🏼

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 18. Сеп 2020. у 6:00 PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life