Pretraži

EKSPLOZIVNA I ŽESTOKA HIMNA: BTS objavio novu pesmu „ON“ (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Big Hit Labels

Skoro 10 meseci od obaranja rekorda sa EP "Map of the Soul: Persona" na Bilbordovoj top 200 listi, BTS se vratio sa jednim od svojih najambicioznijih projekata do sada.

——————– Sponsored ——————–


BTS je predstavio fanovima novi singl „ON“eksplozivnu, žestoku himnu u kojoj korejske super zvezde prikazuju svoje putovanje tokom poslednjih sedam godina, prihvatanje sadašnje nadrealne stvarnosti i iznose svoja nepokolebljiva uverenja o budućnosti.

Spot za singl "ON Kinetic Manifesto Film: Come Prima" upečatljiv je iz važnog razloga.

Snimljen je u Los Anđelesu i podržan od strane kreativne agencije "The La's dancers" i "Blue Devlis" marširajućeg benda. Ekranizacija je fokusirana na grupu i njihovu poruku.



– Ne treba da razumete korejski jezik da biste zapamtili pesmu, ali zahvaljujući velikim naporima ARMY-ja koji je dobrovoljno protumačio naš rad, mnogi mogu dobiti živahniju sliku onoga što BTS predstavlja – poručio je BTS.

Prema rečima BTS-a, pesma "ON" je rađena po uzoru na njihovu numeru "N.O" iz 2013. godine, odnosno intezivnog hip-hopa koji detaljno opisuje zastrašujući pritisak na mlade ljude da nadmaše jedni druge.

Podsetimo, BTS je 21. februara izdao novi album "Map of the Soul: 7",  a "ON" je njegova naslovna numera.

Poslušajte novi singl BTS-a i u komentarima ostavite utiske i ocene:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika