Pretraži

POSVETIO JE POKOJNOJ MAJCI: Kanje Vest iznenadio fanove novim singlom

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Forbes

Kanje Vest iznenadio je sve kada je objavio numeru u kojoj je odao počast svojoj pokojnoj majci Dondi Vest, na dan 71. rođendana, 12. jula.

„Donda“ zapravo počinje isečkom citiranja KRS-ove  „Zvuk policije“. Vest se ubacuje oko 1:30.

"Nikada ne može zaista biti pravde na ukradenom zemljištu", ponavlja ona snažne reči. „Da li ste zaista za mir i jednakost? Ili kad se moj auto zakači – znate da li želite da me pratite? Vaši zakoni su minimalni jer nećete ni pomisliti na pravog kriminalca. Ovo mora prestati jer smo postavljali hajp na zvuk policije. "



Donda Vest bila je profesorka engleskog jezika 31 godinu. Umrla je u novembru 2007. godine od komplikacija prilikom operacije.

Kanjeov dodatak je prilično kratak i mnogi ga karakterišu više kao više kao manifest iz njegove kampanje, nego odavanje počasti svojoj mami.

„Đavo vas upotrebljava / Zbunjuje vas / Naš posao je da razumemo ko je ko / Pravedno ogorčenje / U ovoj naciji / U ovom podrumu počinjemo revoluciju“, repuje on.  Vestova supruga, Kim Kardašijan-Vest, takođe je proslavila rođendan njegove mame objavom celog videa Kanjea i Donde kako zajedno repuju „Hej Mama“.

Klip možete videti u muzičkom spotu „Donda“, ali Kim ga je povezala sa originalom, ispod.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika