Pretraži

POSVETIO JE POKOJNOJ MAJCI: Kanje Vest iznenadio fanove novim singlom

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Forbes

Kanje Vest iznenadio je sve kada je objavio numeru u kojoj je odao počast svojoj pokojnoj majci Dondi Vest, na dan 71. rođendana, 12. jula.

„Donda“ zapravo počinje isečkom citiranja KRS-ove  „Zvuk policije“. Vest se ubacuje oko 1:30.

"Nikada ne može zaista biti pravde na ukradenom zemljištu", ponavlja ona snažne reči. „Da li ste zaista za mir i jednakost? Ili kad se moj auto zakači – znate da li želite da me pratite? Vaši zakoni su minimalni jer nećete ni pomisliti na pravog kriminalca. Ovo mora prestati jer smo postavljali hajp na zvuk policije. "Donda Vest bila je profesorka engleskog jezika 31 godinu. Umrla je u novembru 2007. godine od komplikacija prilikom operacije.

Kanjeov dodatak je prilično kratak i mnogi ga karakterišu više kao više kao manifest iz njegove kampanje, nego odavanje počasti svojoj mami.

„Đavo vas upotrebljava / Zbunjuje vas / Naš posao je da razumemo ko je ko / Pravedno ogorčenje / U ovoj naciji / U ovom podrumu počinjemo revoluciju“, repuje on.  Vestova supruga, Kim Kardašijan-Vest, takođe je proslavila rođendan njegove mame objavom celog videa Kanjea i Donde kako zajedno repuju „Hej Mama“.

Klip možete videti u muzičkom spotu „Donda“, ali Kim ga je povezala sa originalom, ispod.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika