Pretraži

NIJE U PITANJU KLASIČNA NOŠNJA, VEĆ VRLO MODERNA: Devojke iz grupe Hurricane u potpuno novom izdanju (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ Hurricane

Devojke su nedavno objavile tizer za novu pesmu "Folir'o" koji je odmah izazvao veliko nestrpljenje kod publike, koja ima priliku da u spotu vidi jednog od omiljenih glumaca ženske populacije, Miodraga Radonjića.

Miodrag je pretalentovan glumac, sjajan momak i pravi profesionalac. Pomogao nam je oko nekih detalja u vezi sa glumom kako bi to izgledalo što prirodnije i bolje. Zahvalne smo mu što je bio deo našeg projekta i što smo sarađivali – rekle su nam devojke.

Međutim, kakvi su njegovi utisci ali i kako mu je bilo dok je snimao sa prelepim devojkama možete pogledati OVDE.



Spot je snimam na više lokacija i devojke su prikazane u raznim izdanjima, a jedno od najupečatljivih jeste njihovo pojavljivanje u narodnoj nošnji, a evo šta Ivana, Ksenija i Sanja misle o toj sceni, i da li su bile skeptične prema njoj.

Samo snimanje spota je prošlo odlično i bilo nam je veoma zabavno. Spot smo snimale u Vrnjačkoj Banji gde smo boravile dva dana tako da smo spojile i lepo i korisno. Većina našeg tima se ne menja tako da smo već uhodani i imamo sjajnu saradnju. Što se nošnje tiče, apsolutno ne, naprotiv. Veoma nam se svidela ta ideja jer nije u pitanju klasična nošnja već vrlo moderna i atraktivna. Svideo nam se taj spoj – otkrile su one.

Kada je reč o očekivanjima za novu pesmu, devojke su sigurne da će se publici dopasti jer su navikle da uvek urade nešto novo, pa je tako bilo i ovog puta.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika