Pretraži

OSVOJILE TRENDING: Fanovi oduševljeni Emininom i Editinom pesmom ,,Dobro sam“ i spotom, pljušte pohvale (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Emina je objavila prvu duetsku numeru sa svog novog albuma "X7", a za IDJTV je ranije istakla da je spremila nešto potpuno drugačije i originalno.

Nakon izlaska dueta sa Editom fanovi su prepoznali originalnost, ali i kvalitet numere i ekranizacije za koju se pobrinula IDJVideos produkcija. Brojni komentari ispod videa na Youtube-u najbolje govore u prilog tome.

– Meni se sviđa pesma, estetika spota je odlična, refren dobar, pogotovo deo s cigaretom – napisao je jedan fan.

Pojedini su se posebno osvrnuli na Eminin talenat za muziku i pisanje.

– Emina je baš talentovana, odlično piše tekstove… Svaki tekst ima priču, spotovi odlični, muzika moderna i drugačija. Svaka čast – pohvalio je obožavalac.



Mnogima se svideo zvuk i spot koji prati pesmu "Dobro sam".

– Vrhunski, koliko drugačije i svež zvuk. Bravo! Pesma i spot su top! Edita super, Emina kao i uvek, nešto drugačije i novo. Svaki novi muzički video ima svetsku klasu. Drago mi je što se zvuk osamdasetih ponovo vraća na scenu. Konačno da se pojavi neki svetski zvuk i kod nas. Hvala vam na tome – pisali su ispod pesme u komentarima.

Podsetimo, Emina je u ekskluzivnom intervjuu za IDJTV otkrila da je imala odlično iskustvo sa IDJVideos-om, te da je zbog toga rešila i da ovaj veliki projekat poveri njima.

– Prvo, ja mislim da su Andrej i Đole totalni genijalci i meni je drago što ja radim sa njima. Oni su toliko u svemu perfekcionisti. Drugo, oni su dvojica interprenora koji jednostavno znaju šta u životu rade, a isto tako smo dobri prijatelji. Imali smo talične momente, pogotovo u albumu "Dalje" sa "pesmama "Limunada" i "Dva aviona" i ostalim hitovima. Tako da nam je dobra energija, kao što je meni i Darku Dimitrovu. Mislim da će i ovaj projekat biti veliko osveženje na muzičkoj sceni – zaključila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika