Pretraži

,,TRAŽILI SMO NEŠTO DRUGAČIJE“: Cvija ekskluzivno za IDJTV o saradnji sa Editom

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Mali je broj koleginica sa kojima bih radio duet. Po energiji, fazonu, senzibilitetu Edita je jedna od njih. Dugo smo se dogovarali oko ovog dueta – priznao je on, pa dodao kako su im se poklopile energije i zašto su odlučili da spot bude prezentovan baš na ovakav način. 



– Ekstra. Tražili smo nešto drugačije i priznajem, Edita je bila najviše za to. Što se tiče spota, želeli smo da napravimo nešto nesvakidašnje, a to je svakako animacija

Pesma odiše emocijama i mnogi su se u komentarima na Youtube-u pitali da li je pesma autobiografskog karaktera, a Cvija nam je otkrio o čemu se radi: 

Sve što pišem i komponujem  ima veze sa mnom ili ljudima oko mene. Ovu pesmu sam napisao dan pre nego što sam iskomponovao "Poziv", dok strofe nisam pisao ja. Pesma je melanholična generalno, takav je bio i taj neki "lockdown" period za vreme prvog talasa covida. 

S obzirom na to da su pevači jedni od onih koji su najviše pogođeni pandemijom, mnogi su stali sa svojom muzikom, pa Stefanu tako još neka kolaboracija, ali i album još uvek nisu u planu. 

Za manje od dvadeset i četiri časa u trendingu su zauzeli jako treće mesto, a pregledi samo rastu. 

Numeru možete da poslušate u nastavku ili na IDJVideos.TV Youtube kanalu. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika