Pretraži

OPROSTI IM BOŽE, NE ZNAJU ŠTA ČINE: Ana Nikolić oštro odgovorila na natpise da traži pomoć od vračare (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić je u poslednje vreme česta tema medija budući da je najavila veliki povratak na scenu, a svi nestrpljivo iščekuju da vide šta je pevačica novo pripremila.

——————– Sponsored ——————–

Ona na društveim mrežama često objavljuje fotografije iz studija, ali se često hvali i svojom figurom koju se trudi da ponovo dovede do savršenstva.

Nedavno se u medijima pojavila vest da Ana tvrdi da je na nju bačena crna magija i da zato traži pomoć od vračare. Na ove neistine reagovala je i sama pevačica koja je na svom Instagram profilu objavila nekoliko demanta i najavila nove tužbe.



– Kad pročitam ovako neke primitivne i banalne gluposti, ja doživim transfer blama! Srbijo,mnogo te volim, ali strašno je u kom mraku živimo i koje novinarstvo imamo! Nikad nisam mnogo govorila o sebi i svom privatnom životu, ali kao dete iz sveštenicke porodice moram da reagujem na ovakve idiotluke! Ja sam hrišćanka, pravoslavka, verujem u Boga, a svako iole normalan zna da se praznoverje i sujeverje kose sa našom verom! Oprosti im Bože, ne znaju sta čine! 

Screenshot: Instagram/ananikolicofficial

Screenshot: Instagram/ananikolicofficial

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz